Wethouder Van der Pas graaft de eerste kuil. Wim van Meijl (met paraplu) en een vertegenwoordiger van het Waterschap keuren het goed.
Wethouder Van der Pas graaft de eerste kuil. Wim van Meijl (met paraplu) en een vertegenwoordiger van het Waterschap keuren het goed. Foto: Jeroen van de Sande

Aanleg kunstgras bij Rhode begonnen

Algemeen

Sint-Oedenrode – Het donderde en het bliksemde afgelopen zondag- op maandagnacht, en bij kampioen Rhode regende het niet alleen meters bier… Er viel ook een grote hoeveelheid water. Zo stond 's ochtends evenemententerrein de Neul compleet blank en lag ook het sportpark weer eens bezaaid met grote plassen water. Eens temeer werd duidelijk dat de aanleg van kunstgras meer dan broodnodig is.

Terwijl de bierlucht de kantine nog niet uit was, plofte een flinke delegatie neer in de bestuurskamer om de start van de kunstgrasaanleg te vieren. Met kleine oogjes en een brede glimlach schoof ook Rhode-voorzitter Wim van Meijl aan. Blij vanwege het grote kampioensfeest van een dag ervoor, maar misschien nog wel blijer met het begin van de renovatie. 

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week