De prijzen van het Paaseieren Speurspel liggen klaar!
De prijzen van het Paaseieren Speurspel liggen klaar!

De paaspakketten liggen klaar

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vijftien prijswinnaars gaan het Paasweekend wel heel lekker tegemoet! De prijzen van het Paaseieren Speurspel liggen klaar en de vijftien fanatieke speurneuzen zijn welkom om hun prijs in ontvangst te nemen. Een heel goed begin van het weekend, niet waar?

De eerste editie van het Paaseieren Speurspel zit erop en we hebben bijna 250 deelnemers geteld. Het was een succes en we hebben veel leuke reacties van jullie ontvangen. Top! Dankzij twintig ondernemers hebben wij mooie prijspakketten samengesteld. Zo vliegt er vandaag een overheerlijke taart de deur uit, net als een vele setjes Brabantse briefkaarten, een uur lang kegelen, een bioscoop arrangement voor twee personen, een haarverzorgingsset, verse cake en een ambachtelijke paasstol, diverse cadeaubonnen, twee bomvolle pakketten voor een compleet paasontbijt, en nog veel meer. 

Het Paaseieren Speurspel is mede mogelijk gemaakt door:
De Plaatselijke Makelaar, Digison, Harrie van de Meulengraaf, De Vresselse Hut, Tegeloutlet, Björn Ontwerp, De Fietsenwinkel Zijtaart, Grarage Markgraff, Service Bioscoop INDUSTRY - Vennotex, You Fashion for Women, Stapperz & Kiddooz, v.d. Eertwegh Brood en Banket, Florale Haircare, Pixelfuse, Albert Heijn, Amigos & Amigas, Termeer Schoenen, 't Paperas, Jumbo Supermarkten en DeMooiRooiKrant.

Op naar het volgende spel! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding