Help Bart in zijn droom naar Expeditie Robinson.
Help Bart in zijn droom naar Expeditie Robinson.

Opdracht 2: Stem Bart naar Expeditie Robinson

Human Interest

Sint-Oedenrode - De Rooise Bart van Kaathoven probeert een plekje te veroveren in het programma Expeditie Robinson. Bart ziet het helemaal zitten: overleven op een onbewoond eiland, teren op een handjevol rijst en wekenlang verwijderd zijn van een warme douche of welke vorm van luxe dan ook.

Maar… Daar heeft hij uw hulp keihard voor nodig! "Via de website van Expeditie Robinson doe ik mee aan een wedstrijd om mijn plekje in het programma te verdienen. Ik krijg zeven weken lang iedere maandag een opdracht voorgeschoteld, waar ik stemmen mee kan verdienen. Hoe meer stemmen, des te beter mijn kansen. Afgelopen maandag kreeg ik de tweede opdracht voorgeschoteld. De opdracht luidt: Laat in een filmpje van maximaal twee minuten zien hoe jij eruit ziet na 30 dagen Robinson. Zonder mobiel, mijn haren door de war en met (getekende) baard, heb ik een filmpje op de website geplaatst."

Deze tweede video staat alweer online, dus het stemmen kan beginnen! "Iedere week kan men opnieuw zijn stem uitbrengen via de website van Expeditie Robinson en het is ook van groot belang dat iedereen dat wekelijks herhaalt. De top 7 van elke week is verzekerd van een plek in de castingronde."

Klik hier om te stemmen en help deze Rooienaar naar Expeditie Robinson!