Het team van Stapperz en Kiddooz: Monique, Dianne, Chantal en Angelique.
Het team van Stapperz en Kiddooz: Monique, Dianne, Chantal en Angelique.

Stapperz en Kiddooz 5 jaar!

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het is feest bij Stapperz en Kiddooz! Het vijfjarig bestaan wordt groots gevierd met een feestweekend vol activiteiten voor de kinderen, leuke winacties en een mooie korting op de nieuwe collectie.

Het is alweer vijf jaar geleden dat Chantal van den Oever de zaak van haar ouders heeft overgenomen en vol enthousiasme vertelt Chantal over de afgelopen jaren. "De naam en het concept heb ik destijds meteen aangepast. Ik heb er voor gekozen om mij met de zaak uitsluitend te richten op kindermode, van schoenen tot kinderkleding, ondergoed en accessoires. Omdat ik nu de kinderkleding in de winkel (Kiddooz) heb overgenomen, is er dubbel zoveel reden voor een feestje. Voor ieder kindervoetje hebben wij een passend schoentje en met een stoere outfit zijn de kinderen weer klaar voor het nieuwe seizoen."

Door de jaren heen heeft Chantal samen met haar team een vaste klantenkring opgebouwd en zelfs met het internet als grote concurrent, weet Stapperz en Kiddooz zich goed staande te houden. "Ik ben ontzettend blij dat mensen onze winkel verkiezen boven het shoppen via internet. Met onze enthousiaste service en persoonlijke aandacht proberen wij ons te onderscheiden van webshops. Vooral met de aanschaf van kinderschoenen mag deskundig advies niet ontbreken. Het doet ons goed om te zien dat mensen onze persoonlijke service en winkelen in eigen dorp waarderen."

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant