Afbeelding
Foto: Jan Roché

Carnavalesk toernooi Ollandia

Sport

Sint-Oedenrode - Ollandia is, met twee overwinningen, mooi uit de winterstop gekomen en kan daarom de komende week met een goed gevoel carnaval gaan vieren.

Ze kunnen dan dansend en hossend de spieren los houden om vervolgens op zondag 18 februari weer fit aan de aftrap te verschijnen in de uitwedstrijd in en tegen Boerdonk. Dit geldt ook voor de Ollandia Vrouwen die dan in Vlierden moeten aantreden tegen SPV. Voordat het zo ver is kan donderdagavond de carnaval al sportief worden ingezet met een carnavalesk mix-toernooi op sportpark Ekkerzicht, waarna, ook bij eventuele afgelasting, volop kan worden voorbeschouwd op carnaval.


Om 19.00 uur gaat het carnavalesk mix-toernooi van start op sportpark Ekkerzicht. Niet het voetbal zelf, maar plezier en lol maken staat voorop.
Deelname is mogelijk van zowel Ollandia Vrouwen als Mannen, bij voorkeur in carnavaleske kledij. Na afloop kan er in de kantine volop worden nagepraat en voorbeschouwd. Daarnaast wordt de winnaar met het meest carnavaleske tenue bekend gemaakt.