Piet Habraken
Piet Habraken

Volop prijzen 't Roois Klompenspel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Alle tien de winnaars van het Roois Klompenspel hebben hun prijzen opgehaald! Via een loting gingen tien flinke prijspakketten de deur uit.

Zo ging Jasper van der Sandt naar huis met een barbecue, een volledig bbq-pakket van de Albert Heijn én een waardencheque van Slagerij Verheijen. Elke Jansen is met een boekenbon van 't Paperas voorzien van leesvoer, kan bij Sander Groente en Fruit met verschillende cheques terecht voor de nodige vitamines en kan gaan shoppen bij You Fashion for Woman. Ook op het gezicht van Frans Fransen verscheen een glimlach toen hij zijn prijs in ontvangst nam. Naast een cadeaubon van de Ossekop en Opaal heeft Frans twee warme sjaals en handschoenen van Gerits Man & Mode gewonnen. 

Daarnaast kan Stef Vos gaan lunchen bij De Pastorie, shoppen bij Amigos Menswear en er wacht bij Bakker Bekkers een smultas vol lekkers. Tessa van Acht heeft een waardecheque gewonnen van Huiskens Optiek & Horen en een wijnpakket + bon voor een heerlijk diner van 't Zusje. Piet Habraken is naar huis gegaan met een cadeubon van Switch Fashion en van Van Brunschot Tweewielers en kan genieten van diverse speciaalbieren van Tapperij & Eeterij d'n Dommel. Tijn van Hastenberg had het winnende lot van het luxe zonnebrandpakket van DA Drogisterij & Parfumerie en is voor een zomers boeket welkom bij Studio Bloem. De heer H.A. van Zandbeek poetst zijn tanden voortaan schoon met een Elektrische Cars tandenborstel van Roxs Elektro en kan voor wat lekkers aanschuiven bij AnyTyme Snack & Dine. Lieke vd Sande heeft een tegoedbon van Primera en Bakkerij Van Doorn en een Ultrasonic Cleaner van Optiek Moonen Zien & Horen gewonnen. Petra vd Heijden is voorzien van een pakket van 't Roois Kaashuis met lekkernijen voor bij de borrel, een waardebon van Lunchroom C'est La Vie en een cheque van Muller Mode. 

Wij kunnen niet wachten op een tweede editie van 't Roois Klompenspel. Doen jullie dan weer mee?

Frans Fransen
Elke Jansen
H.A. van Zandbeek
Stef Vos
Petra vd Heijden
Lieke vd Sande
Tessa van Acht
Tijn van Hastenberg
Jasper van der Sandt