Inge met haar paard Cora.
Inge met haar paard Cora.

Inge Heesakkers eerste prijs in Liempde

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dit weekend startte Inge Heesakkers haar paard Cora op een dressuurwedstrijd in Liempde. In de eerste proef beloonde de jury de proef van deze combinatie met 64.5 %, goed voor
de eerste prijs. In de tweede proef was de score 61.5% en een tweede prijs.


In Schijndel werd Indoor de Meierij verreden een driedaagse springwedstrijd voor paarden. Op zaterdag startte Suzan van Gastel twee paarden in de klasse M. Met Herbie eindigde ze na twee foutloze parcoursen met een eerste prijs. Suzan en Hercules deden iets langer over het barrage parcours en mochten de tweede prijs in ontvangst nemen.
In de klasse L op zaterdag eindigde Marwin van den Nieuwenhuijzen met het paard Ilitta met een zesde prijs. In de klasse L op zondag startte Marwin het paard Hercules en behaalde de zevende prijs.
De twee volgende weekenden komen de dressuurhekjes in Manege de Molenheide want dan worden de Brabantse indoorkampioenschappen verreden. Op vrijdagavond 26 Januari start Marloes van Stiphout haar paard Figaro in de klasse M2. In de ochtend van drie februari start Rian Koster de pony Dolly in de klasse AB/B. Veel succes dames.