Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Dubbel winst tijdens Wintercompetitie TV de Kienehoef

Algemeen

Sint-Oedenrode - In een grijs en regenachtig decor te Vught vond zaterdag de officiële laatste speelronde plaats voor het mixteam Kienehoef 2. Tenminste, als er deze week geen inhaalronde op het programma staat. Zij zijn nog volop in de race voor het kampioenschap en begonnen dan ook vol goede moed aan de dag.
Allereerst de heren- en damesdubbel, respectievelijk Guus + Ruud en Ilse + Anne, waarbij beide partijen op een driesetter aankwamen. Goed was het lang niet altijd (voornamelijk bij de heren), maar op doorzettingsvermogen werden beide wedstrijden uiteindelijk toch gewonnen in de derde set. De stand: 0-2 met nog beide mixpartijen te gaan.
De eerste mix gespeeld door Marleen en Guus was van hoog niveau waarbij beide teams het spannend maakten in de eerste set. In de tiebreak werden er uitstekende winners geslagen en trokken zij aan het langste eind. De tweede set ging gelukkig een stuk makkelijker en met een mooie backhand van Guus werd de 3-0 tussenstand aangetikt. Tegelijkertijd stonden Anne en Ruud op de baan voor de tweede mix. Deze wedstijd werd gemakkelijk gewonnen met 6-2 6-1. 4-0!
Mede door deze overwinning maken ze volgende week goede kans om thuis het kampioenschap binnen te halen.