Afbeelding
Foto: Kim Verstappen

Schuimparty bij zwembad de Neul

Algemeen

Sint-Oedenrode - "Het is zeker voor herhaling vatbaar", lacht Astrid Wieland van zwembad de Neul. Hier werd voor het eerst een schuimparty gehouden. In plaats van te zwemmen spelen de kinderen nu met schuim.

Lachend en gierend spelen de kinderen tussen de twee zwembaden. Hierboven zit namelijk een schuimmachine en daar blijken ze dol op te zijn. "We doen wel vaker van dit soort dingen en nu hadden we een keer een schuimmachine gehuurd", vertelt Astrid.

Het schuim kan gemakkelijk het zwembad in. Toch is er besloten om dit niet te doen. Vanwege de veiligheid hangt de machine in plaats daarvan tussen de twee baden in. "Als al dat schuim in het bad komt ben je snel het overzicht kwijt. We moeten niet hebben dat er iemand, al dan niet expres, onder het water schiet."

Hoewel het in de smaak valt wil Astrid dit niet iedere week gaan doen. "Anders is het al snel niet interessant meer." Maar dat het voor herhaling vatbaar is, is wel duidelijk. Zeker aan alle blije gezichten van de kinderen te zien. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding