Afbeelding

William Huyberts wint Zonabeker

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op vrijdagavond is de negende en laatste wedstrijd in de Zonacompetitie geschoten. Hierbij gaat het erom in negen wedstrijden zoveel mogelijk negens te schieten. Met een totaal van 95 negens was William Huyberts de beste bij de recurveschutters en hij won de beker. Bij de compoundschutters was Wil Kivits de beste met 154 negens en bij de houtschutters won Antoon Vervoort met 18 negens.

Op dinsdag hebben de leden van de Rozelaer een wedstrijd in de competitie geschoten. De dagwinnaar was Antoon Vervoort met 225 punten. De overige scores: Jan van Bergen 213, Jan van Erp 197, Antoon Hermes 187 en Ron Spijker 141. Bij de jeugdtraining hebben we op blazoenen met kerstballen geschoten. De winnaar was Ray Matuszewski met 163 punten. De overige scores: Dione Mesu 143, Simon Boersbroek 135, Jelt de Bie 134, Stan de Bie 102 en Floris Mesu 97.

Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur.