Afbeelding

VV Boskant bakt oliebollen volgens grootmoeders recept

Algemeen

Boskant - Winterstop bij vv Boskant. Tijd voor andere activiteiten, waaronder de verkoop van oliebollen op oudjaarsdag. Van een bijzondere kwaliteit, volgens grootmoeders recept!

Oliebollen volgens grootmoeders recept, gebakken door leden van vv Boskant! Al enkele jaren een groot succes. We gaan u niet teleurstellen; ook dit jaar kunt u voor uw oliebollen op Oudejaarsdag bij de kantine van vv Boskant terecht. Tot en met zaterdag 30 december kunt u een bestelling plaatsen. Daarvoor kunt u een bestellijst downloaden van de vv Boskant site (home page). U kunt uw bestelling doorgeven door de bestelstrook tijdig in te leveren bij vv Boskant (post of brievenbus), door uw bestelling te mailen (activiteiten@vvboskant.nl) of door uw bestelling telefonisch door te geven aan Peer en Marian Veldkamp (tel 0413-475159).
Vooraf bestellen heeft onze voorkeur, maar ook zonder een bestelling kunt u voor oliebollen op 31 december tussen 11.00 uur en 15.30 uur in de kantine van vv Boskant terecht. Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Bent u om een of andere reden verhinderd, geen probleem. Binnen Sint-Oedenrode worden uw bestellingen gratis thuisbezorgd!
Op zondag 7 januari 2018 staat de Nieuwjaarsreceptie op het programma. Namens het bestuur van vv Boskant bent u van harte welkom; aanvang 14.00 uur. Het is een goede traditie om bij die gelegenheid onze jubilarissen in het (winter) zonnetje te zetten. Daarnaast staat er ook dit jaar weer een loterij, waarvan de opbrengst bestemd is voor onze jeugdafdeling, op het programma. VV Boskant wenst u allen een prettige jaarwisseling toe en vooral een (sportief) goed en gezond 2018!