Deze kinderen vermaakten zich opperbest in de zweefmolen
Deze kinderen vermaakten zich opperbest in de zweefmolen Foto: Mees van Dijk

Indoor kinderkermis in kerstsferen

Algemeen

Sint-Oedenrode – De vakantie is net begonnen, de feestdagen van start gegaan en dat betekent vaak dat mensen iets leuks willen doen met het gezin. Gelukkig is daar tot 7 januari in Rooi een ideale gelegenheid voor. De Gasthuishoeve aan de Liempdseweg houdt in die periode de eerste editie van een indoor kinderkermis. Zaterdag en zondag was de kermis voor het eerst open.

Het was tot nu toe nog niet heel druk. "De mensen moeten het nog gaan ontdekken. In Friesland is het daarentegen wel al heel bekend", vertelt de organisator van de kermis. De organisatoren komen zelf ook uit Friesland en vinden het leuk om de kermis een keer ergens anders te mogen organiseren.

Terwijl de ouders wat drinken in de centrale hal kunnen de kinderen zichzelf met van alles vermaken. Zo zijn er veel luchtkastelen, een bungee-katapult en is er een zweefmolen. Natuurlijk mag een popcorn- en suikerspinkraam niet ontbreken. Alsof alle attracties nog niet genoeg zijn, is alles ook nog rijkelijk versierd met allerlei sfeerrijke kerstattributen.

Kinderen kunnen zich tijdens de kerstvakantie van 11:00 uur tot 19:00 uur vermaken op Kinderkermis Gasthuishoeve. De entree bedraagt voor kinderen van twee t/m twaalf jaar €7,50 per dag. Met een strippenkaart van €15,- inclusief entree zijn de kinderen ook voorzien van eten en drinken. Eerste Kerstdag is de kermis gesloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding