Afbeelding

Sparen kan ook via de app

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het spaarsysteem van Rooi2000 is vorig jaar verder gegaan onder de naam Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem. Met succes! In een jaar tijd is het aantal deelnemende bedrijven verdubbeld en is ook het aantal transacties enorm toegenomen. Wat veel mensen nog niet weten is dat ze behalve met de spaarkaart ook met een app kunnen sparen.

Met de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is het mogelijk om de spaarkaart te integreren op je telefoon. In de menubalk van de app (die te downloaden is voor Apple en Android) staat het onderdeel spaarkaart. Daarmee kan je de barcode van je gekregen spaarkaart inscannen. Als dat gelukt is, dan zie je de spaarkaart permanent in je telefoon staan. Zodra je gaat winkelen hoef je die barcode maar in te laten scannen en de punten staan er bij! Op deze manier hoef je je pas niet altijd bij je te hebben. Je kunt zo ook met twee personen op één account sparen, dus iemand met de pas en iemand met de app. Dat maakt sparen nog makkelijker en leuker!
Deze investering is mogelijk gemaakt door Natuurlijk! Sint-Oedenrode. De organisatie is zich er van bewust om met de tijd mee te gaan en daar helpt dit zeker aan bij. De app is inmiddels bijna 3000 keer gedownload. Daarmee wordt het succes onderschreven. Er staat MooiRooi-nieuws op, de evenementenagenda van MooiRooi wordt getoond en recreatie en toerisme hebben een plek gekregen. Kortom, Sint-Oedenrode in een notendop!