Odisco verliest wedstrijd

Sint-Oedenrode - Odisco speelde afgelopen zondag tegen Oranje-Wit 1. Oranje-Wit staat eerste in de poule en heeft alle wedstrijden ruim gewonnen. Odisco wist dus dat punten pakken moeilijk zou worden.

Odisco begon goed aan de wedstrijd en wist de eerste aanval met een doelpunt af te ronden. Hierna ging het tot de rust gelijk op en Odisco gaf de wedstrijd niet zomaar uit handen. Door hard werken, goed spel en tactisch juiste keuzes, kon Odisco gaan rusten met 6-7.

Na rust leek er helaas een totaal andere ploeg te staan: felheid en gretigheid waren minder en er werden veel verkeerde keuzes gemaakt. Aanvallend kwam de thuisploeg er niet meer uit en kon zij geen tandje bij schakelen. Oranje-Wit wist wel de korf te vinden en bleef ervoor gaan. Helaas kon Odisco niet mee en kwam niet meer tot scoren in de tweede helft. Ondanks dat Oranje-Wit nog maar 5 keer scoorde, speelde Odisco de tweede helft een verloren wedstrijd door het uitblijven van doelpunten. Zo eindigde de wedstrijd in een treurige 6-12.

Odisco speelde vandaag een wedstrijd met twee gezichten. Een sterke eerste helft ging gepaard met een (vooral aanvallend) zwakke tweede helft. Hierdoor is het Odisco niet gelukt om te stunten tegen de koploper. Odisco speelt 7 januari de volgende wedstrijd uit in Schijndel tegen Celeritas om 11:45.