Afbeelding

Nijnsel te licht voor koploper

Sport

Sint-Oedenrode - Nijnsel/TVE Reclame Heren 1 ging afgelopen zondag op bezoek bij DAW uit Schaijk. Deze ploeg behoort tot de top drie van de ranglijst, samen met Volkel en Sparta'25. De bezoekers speelden de afgelopen weken niet hun beste wedstrijden, dus het was de vraag of er vandaag aan deze mindere reeks een einde zou komen.

Het antwoord is inmiddels duidelijk: nee. De wedstrijd eindigde in een duidelijke 4-0 overwinning voor de thuisclub en daar viel weinig op af te dingen. Een aantal spelers van Nijnsel speelt momenteel onder zijn kunnen en dat is moeilijk op te vangen. Op de werklust valt weinig aan te merken en dat zal ook moeten blijven gebeuren om toch weer de mindere resultaten te kunnen ombuigen. De ruststand was al 3-0, mede door twee penalty's. De scheids van dienst was in een opperbeste sinterklaasstemming: hij gebruikte strafschoppen als strooigoed. Na de thee viel er voor de bezoekers weinig meer te halen en prikten de gastheren er uiteindelijk nog eentje bij. Een wedstrijd om in elk geval voor de supporters snel te vergeten.

Zondag Jingle Balls
Een goede traditie van vv Nijnsel is om de laatste thuiswedstrijd van '1' van het kalenderjaar feestelijk af te sluiten. En ook dat gaat nu weer gebeuren! Een aantal charmante kantinedames heeft een veelbelovende Themamiddag georganiseerd onder het motto 'Jingle Balls'. Dat gaat dus helemaal goed komen. De dames zullen alle bezoekers aangenaam verrassen, zo hebben ze de club laten weten. Dus beste liefhebbers uit Nijnsel. Rooi, Boskant, Olland en Son van derdeklas voetbal en sprankelende themamiddagen, voel je zondagmiddag welkom op sportpark Den Eimert. Nijnsel krijgt ook Geffense Gasten over de vloer want zowel Nijnsel Heren 1 (14.30 uur) als Nijnsel Vrouwen 1 (12.00 uur) spelen thuis tegen het beste van Nooit Gedacht.