Afbeelding

Brekelmans presenteert 'We houwe wá gezelligs'

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bloemisterij Tuincentrum C.J. Brekelmans luidt de decembermaand feestelijk in. Op vrijdagavond 1 december en zaterdag 2 december zijn er volop activiteiten, er heerst een warme sfeer en het tuincentrum staat volledig in het teken van gezelligheid.

Op vrijdagavond 1 december van 18:00 uur tot 21:00 uur branden de lichtjes en het vuur in de houtkorven knettert op zijn best. Zaterdag 2 december wordt de gezelligheid voortgezet en is het tuincentrum van 08:00 uur tot 17:00 uur geopend. Beide dagen zijn er volop activiteiten in het tuincentrum te vinden. Bakkie en Zo zorgt voor koffie, thee en natuurlijk mag de glühwein niet ontbreken. Ook aan wat lekkers wordt gedacht. Bakkerij Van Den Eertwegh staat op het terrein met een kraam vol warme worstenbroodjes, appelflappen en andere lekkernijen. Lekker voor tijdens het winkelen of om mee naar huis te nemen.
Bij de twee zussen van Las Hermanas vindt u leuke woonaccessoires, sfeervolle woondecoraties en originele cadeautjes. De klanken uit het draaiorgel van Charles Steman zorgen voor 'n Dickens-sfeer in kerststijl. De Vleutse Hoeve uit Best presenteert hun klompen, gevuld met streekproducten: leuk voor 'n last-minute cadeautje! Houtsculpturen van Arie Verheijen, bekend van de rotonde aan de Leunestraat, worden tentoongesteld en u kunt 'n kijkje achter de schermen nemen om te zien hoe de kerstarrangementen gemaakt worden.
Niet alleen de winkel straalt met een rijk assortiment aan kerstdecoratie, ook het personeel schittert in nieuwe bedrijfskleding. Iedereen is van harte welkom.