Koen van Kuringe
Koen van Kuringe

Rondje roeien met…

Algemeen

Sint-Oedenrode - Streekpark Kienehoef heeft er voor gezorgd dat de roeiboten weer terug zijn in de bekende vijver van het park. Hele gezinnen, verliefde stelletjes en verveelde tieners kunnen het water op om plezier te maken. Dit initiatief was niet van de grond gekomen zonder enkele gulle sponsoren. Zij hebben een boot geadopteerd. Deze weken maken we kennis met de ondernemers. Voor de vierde editie gaan we een rondje roeien met…

Koen van Kuringe van Van Kuringe Adviesgroep

Je voelt je hier als een vis in het water. Wat heb je met deze omgeving?
"Vroeger was dit zowat mijn achtertuin. De eerste paar jaar van mijn leven woonde ik in de Beatrixstraat. We waren dus veel in het park en stapten dan ook regelmatig in een bootje. Dan stond ons pa in de boot en liet hij hem flink op en neer gaan…"

Dat is ook de reden waarom je een bootje hebt gesponsord?
"Onder andere. Ik heb er natuurlijk een gevoel bij en ik vind het initiatief geweldig, maar ook zakelijk kan ik er veel mee. We kunnen onze klanten op een leuke manier belonen door bijvoorbeeld bij een afgesloten hypotheek of verzekering een tegoedbon weg te geven voor een rondje roeien. Het houdt de mensen in Rooi of lokt ze naar Rooi. Dat is goed voor de bekendheid van ons dorp."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week