Geen punten voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 12 november stond de eerste wedstrijd in de zaal op het programma. In de avond werd gespeeld tegen Stormvogels.

Het was Stormvogels dat de score opende door het benutten van een vrije worp. KV Rooi speelde niet overtuigend waardoor achter de feiten aangelopen werd. Af en toe kon Stormvogels zelfs uitlopen tot een verschil van twee doelpunten. Voor de rust ging KV Rooi beter spelen waardoor een tussenstand van 7-7 op het scorebord stond. Ook na de rust werd het goede spel doorgetrokken waardoor het KV Rooi was die een verschil van twee doelpunten creëerde. Beide ploegen bleven vechten voor de punten en het werd en spannende slotfase. Stormvogels wist in tegenstelling tot KV Rooi de kansen af te maken en zette een gelijkspel van 10-10 op het scorebord. Ook het laatste doelpunt werd gemaakt door Stormvogels waardoor de punten uiteindelijk aan hen meegegeven werden. Volgende week is er weer een nieuwe kans om punten te pakken in de uitwedstrijd tegen Corridor om 15:00 uur.