Odisco laat punten liggen

Sint-Oedenrode - Odisco speelde afgelopen zondag uit in Venray tegen SVOC 1. Een compleet onbekende tegenstander voor Odisco. In de voorbereiding op het binnen-seizoen had Odisco moeite om de draai in het spel te vinden. Hopelijk zou dat deze eerste competitiewedstrijd beter lukken.

Odisco begon wat slap aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Na 5 minuten herpakte Odisco zich en speelde steeds beter. Odisco creëerde veel kansen, maar was niet effectief. Ook werden er in de verdediging veel fouten gemaakt, waardoor er te gemakkelijk goals weg werden gegeven. Ruststand 8-4.

In de rust werd de dames uit Olland verteld rustiger te blijven en zichzelf te belonen. Met het aanvallende spel was weinig mis: als ze zo zouden blijven spelen en de afmaak zouden verhogen, zou er zeker nog wat te halen kunnen zijn. Na rust speelde Odisco beter, er werd slimmer verdedigd en er werden nog meer kansen gecreëerd. Na 5 minuten was het dan ook 6-8. Het spel van de dames bleef goed, maar ze vergaten te scoren. Daardoor kon Odisco niet dichterbij komen, ondanks de vele kansen. Eindstand 13-8.

Odisco kwam tot veel meer kansen dan de tegenstander en speelde met vlagen ook beter, maar de dames verzuimden in de afmaak. Ondanks het verlies, waren de coach en de ploeg gematigd tevreden. De dames lieten vandaag namelijk zien mee te kunnen op dit niveau en het spel draaide goed.