Afbeelding

30e Rooise Klompenklets komt er aan

Algemeen

Sint-Oedenrode - Na de geweldige reacties op de 29e klompenklets van 2016, is de Kletscommissie van K.V. de Narrekap wederom vol goede moed begonnen om ook voor de 30e editie een topprogramma neer te zetten. Met de allerbeste tonpraoters uiteraard!

In het weekend van 24, 25 en 26 november a.s. zal, in De Beurs het jaarlijkse spektakel van K.V. de Narrekap weer los barsten. Dit evenement behoort al jaren tot de top van tonpraatevenementen en is een echte traditie binnen het carnaval in Papgat.

Veel organisaties kondigen vol trots de toppers aan, zoals de Brabants kampioen en de winnaar van de Zilveren Narrekap. De echte vooruitziende blik zit echter bij K.V. de Narrekap. Zij weten al jaren op rij een programma samen te stellen waaruit de grote winnaars van dat seizoen voortkomen. Ook dit jaar staat het programma wederom vol toppers die hun sporen ruim verdiend hebben en/of nog gaan verdienen. Zo staat debutant Jo Deckers in het programma, die aangetoond heeft met de "grote jongens" mee te kunnen. Ad Vermeulen staat na een turbulente (privé) tijd weer zijn "mannetje" in de ton. Ook oudgedienden en meervoudig kampioenen Berry Knapen, Hans Eykemans en Frans Bevers zullen optreden, Het programma wordt compleet gemaakt door de huidige Brabants kampioen Hans Keeris en de laatste winnaar van de Zilveren Narrekap Boy Jansen, uiteraard allebei met een nieuwe buut. Kortom, weer een veelbelovend programma dat garant zal staan voor een heerlijke avond (of middag) lachen, gieren, brullen. Vrijdag 24 en zaterdag 25 november aanvang 20.00 uur (zaal open 19.00 uur) en zondag 26 november aanvang 15.00 uu (zaal open 14.00 uur). De voorverkoop zal plaatsvinden bij Grand café de Beurs op zaterdag 7 oktober aanvang 12.00 uur. Toegangsprijs € 12,50.

Grand café & Zalencentrum de Beurs organiseert, op zondag 26 november, een smakelijke brunch voorafgaand aan de Klompenklets, totale kosten € 22,50 dit is uiteraard incl. toegangskaart voor de Rooise Klompenklets. Aanvangstijd van de brunch om 12.00 uur. Natuurlijk zijn de kaarten ook los te koop (€ 12,50) voor het programma. Na 7 oktober vindt de kaartverkoop plaats via Grand café & Zalencentrum de Beurs, Heuvel 44 te Sint-Oedenrode. Tijdens de Rooise Klompenklets zijn meegebrachte etenswaren NIET toegestaan, (Grand café de Beurs zal zorgen voor alternatieven).