Afbeelding

Aanvallen nog niet beloond

Sport

Sint-Oedenrode - Vorige week woensdag reed Jarno in Geetbets (B). Jarno reed met een kopgroep heel lang aan de leiding, maar helaas, twee ronde voor het einde werden ze toch nog teruggepakt. In de massasprint die hierop volgde ging Jarno toch nog volop mee sprinten voor de eerste plaats maar in het gedrang volgde een valpartij waar Jarno ook slachtoffer van was. Hij kwam zeer hard ten val.

Op de zaterdag daarna in Nieuwpoort stond Jarno toch weer aan de start. In deze wedstrijd, over zeer smalle wegen, kwam al snel een kopgroep van 11 tot stand. Jarno zat hier ook bij. Ondanks dat hij nog last van zijn knie had pakte hij toch nog een mooie achtste plaats. Op zondag in de klimkoers in Heerlerheide reed Jarno al in de 2e ronde met de latere winnaar weg. Ze hadden al snel meer dan een minuut voorsprong maar halverwege kreeg Jarno toch weer last van zijn knie en moest hij zijn medevluchter laten gaan. Hij viel terug in de groep achter hem en pakte uiteindelijk toch nog een 11e plaats. Afgelopen zaterdag in de klimkoers in Zutendaal pakte Jarno opnieuw een 11e plaats en zondag in Hoogerheide was hij constant in de aanval maar het lukte gewoon niet. Uiteindelijk kwam hij als 14e over de eindstreep.

Zaterdag rijdt Jarno een koppeltijdrit. Youri rijdt na lange tijd weer een wedstrijd in Veendam. Zondag rijden ze in Tilburg en maakt Sep Schuurman weer zijn comeback na een polsbreuk