Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 3128c3
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Heel Rooi bakt

Sint-Oedenrode - Voor wie bak jij een taart? Doe mee met de bakwedstrijd Heel Rooi bakt: schrijf een kort verhaal, bak een taart en win!

Wie verdient er een lekkere taart?
Je kent vast wel iemand die een taart verdient: een moeder, oma, vader, zoon, vriend(in), juf of buurman. Schrijf in het kort op voor wie jij een taart wil bakken en waarom deze persoon deze taart verdient. Stuur het verhaal in via e-mail en wij kiezen uit de ingezonden verhalen 5 finalisten die daadwerkelijk hun taart gaan bakken en aanbieden aan de persoon uit het verhaal. Uit deze vijf finalisten kiezen we dan weer de winnaar van Heel Rooi bakt. In de bibliotheek vind je heel veel bakboeken om inspiratie op te doen.

Zo doe je mee: Schrijf in een kort verhaal voor wie jij een taart wilt bakken, Mail dit verhaal vóór 10 september 2017 naar mmathijsen@bibliotheekmeierijstad.nl, Wij kiezen dan 5 finalisten die daadwerkelijk hun taart gaan maken voor deze persoon, Uit deze 5 taarten kiezen we op zaterdag 21 oktober 2017 de lekkerste/mooiste en de bakker ervan wint Heel Rooi bakt. Iedereen kan meedoen: jong en oud!

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>