Auditie solorollen Theaterkoor Rooi

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Voor haar productie ‘In De Schaduw Van Napoleon’ , is Theaterkoor Rooi op zoek naar een aantal specifieke solisten. Voor deze mannelijke en vrouwelijke rollen worden naast deelnemers van het Theaterkoor ook talenten van buiten het koor uitgenodigd om auditie te doen.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor de audities. Die vinden plaats op zondag 26 oktober. Inschrijven kan tot 21 oktober door een e-mail te sturen aan secretariaat@theaterkoorrooi.nl . Je ontvangt dan alle benodigde informatie en het auditiemateriaal.
Theaterkoor Rooi gaat van 6 t/m 10 mei 2015 de Nederlandse vertaling van de nieuwste productie van de Vlaamse componist Bert Appermont, getiteld ‘In De Schaduw Van Napoleon’, op de planken zetten. In het verhaal, gezien door de ogen van de eerste lakei van Napoleon, wordt uitgezocht wie Napoleon heeft vermoord (of … is hij wel vermoord?) en of het testament wel helemaal correct tot stand is gekomen. Muzikaal gezien komt er in het stuk een grote diversiteit aan onderhoudende muziekstijlen voorbij begeleid door een groot harmonie orkest.
Meer informatie over Theaterkoor Rooi en de nieuwe productie vind je op www.theaterkoorrooi.nl en Facebook. Het koor kan ook nog versterking gebruiken van enkele mannen en sopranen. Wil je meedoen aan de nieuwste productie van Theaterkoor Rooi? Neem dan via bovenstaand e-mail adres contact op met het secretariaat.