Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 2b4b65
Sport

Vijftien combinaties naar Brabantse kampioenschappen

Sint-Oedenrode - Dit jaar worden de Brabantse kampioenschappen verreden in Dongen. Maar liefst vijftien combinaties van de Nijnselse ruiters verschijnen er aan de start.

De kampioenschappen voor pony`s vinden plaats op zaterdag 29 juli. De paarden starten op zondag 30 juli. Bij de pony`s verschijnt Rachel Peters en haar pony Mushu`s Morris aan de start in de klasse DE/M. Bij de paarden heeft Michelle Westerdijk een startplaats voor de kampioenschappen in de
dressuur klasse Z1 met haar paard Grand Romancier F vergaart.
Bij het springen starten in de klasse B Linda van Gastel en haar paard Coco Flanel, Annette van Engeland en haar paarden Hare Majesteit en Fedio S. Judith van den Nieuwenhuijzen en het paard Iminka B zijn ook startgerechtigd in de klasse B. In de klasse L heeft Mandy Jansen en haar paard Garona S een startplaats voor de kampioenschappen bemachtigd. Mandy en Gibson S zijn startgerechtigd in de klasse M. De prestaties van Teun Kluitmans en zijn paard Hagan waren dit seizoen in de klasse M van dien aard dat zij ook een startplaats bemachtigd hebben in de klasse M. In de klasse Z is Marwin van den Nieuwenhuizen startgerechtigd met zijn paarden Fabulous en Fidji. Suzan van Gastel en haar paard Eye Catcher Go hebben ook een startplaats verdient in de klasse Z. Marwin en zijn paard Fien H startten in de klasse ZZ. Suzan van Gastel en haar paarden Enrico du Masnil en Fergie zijn ook startgerechtigd in de klasse ZZ. Allemaal veel succes.
Dit weekend werd een springconcours voor paarden verreden in Heeswijk Dinther. Noortje Gevers startte hier op vrijdag haar paard Fleur in de klasse M en eindigde met een elfde prijs. Annette van Engeland startte op een springwedstrijd in Asten en eindigde met haar paard Hare Majesteit in de klasse B met een vijfde prijs.


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>