Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 0ceca4
Kunst en Cultuur

'In de rij' voor openluchtshow Roois theater

Sint-Oedenrode - Al weken liggen er mensen in tenten en slaapzakken voor cafetaria de Mèrt en het VVV. Zij liggen in de rij om kaarten te kopen voor het openluchtstuk 'Z', van 't Roois Theater. Vanaf vandaag zijn deze kaarten eindelijk te koop! Online reserveren kan ook, op www.rooistheater.com. De kaarten kosten 10 euro.

Z.
Wie is toch die fijn behaarde, mysterieuze, knappe Zorro? Waar haalt hij het lef vandaan om het op te nemen tegen de slechte legercommandant? Waarom is Sinterklaas er al in september en waarom is hij zo zat? Hoe kan het dat de kont van het paard van Zorro kan praten? Wat is Peri en waarom is iedereen daar zo lovend over? Allemaal vragen waar de bezoeker van 'Z' op 15, 16, 22 en 23 september antwoord op krijgt.

Knoptoren
Na het succes van de Gebochelde en Robin Hoed, allebei stukken die bij de Knoptoren opgevoerd zijn, speelt ook 'Z' zich weer op deze plek af. Tegen de Dommel wordt een gigantisch decor van meerdere verdiepingen gebouwd. De plek achter de Knoptoren ziet er nu nog typisch Roois uit, maar in september waant de bezoeker zich in Mexico.

Rabobankleden
Rabobankleden krijgen 2,50 euro korting, bij inlevering van de kortingsbon uit magazine Dichterbij, van afgelopen juni. De aanbieding geldt voor maximaal twee personen per bon. Rabobankleden kunnen ook reserveren, de korting wordt bij de kassa op de speeldagen zelf verrekend.
 

reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>