Afbeelding

Rachel Peters pakt tweede prijs springen

Sport

Sint-Oedenrode - Weer volop paarden- en ponysport voor onze leden dit weekend. De pony`s hadden hun derde selectiewedstrijd springen in Geldrop. In de klasse DE/M reed Larissa Laenen met haar pony Kasandera een foutloze eerste ronde. In de barrage rolde helaas een balkje maar de tijd zorgde toch voor een vierde prijs.

Rachel Peters en haar pony Mushu`s Morris kwamen aan start in de klasse DE/L, ze bleven beide omlopen foutloos en eindigde met een tweede prijs. De paarden organiseerde dit weekend een dressuurwedstrijd in manege de Pijnhorst. Deze wedstrijd gold tevens als laatste selectie wedstrijd voor afvaardiging naar de indoor Brabantse kampioenschappen. De pony's klasse CDE Z1/ Z2 streden ook mee in deze laatste selectie wedstrijd. Het kringbestuur heeft dan ook deze wedstrijd de kringkampioenen bekend gemaakt
en gehuldigd. De uitslagen van onze leden waren als volgt. In de klasse B2 behaalde Juliët Bosshard ten haar paard Giolita in de klasse B een 5de plaats met 62.8%. In de klasse L kwam Martijn van Stiphout aan de start met het paard Hannibal. Met een score van 61.4 % eindigde ze met een vijfde plaats. Marloes van Stiphout en haar paard Figaro behaalden in de klasse M 62.3% en een zevende plaats. Kim van Esch startte haar pony In de klasse DE Z1/Z2. De jury beoordeelde haar proef met 59% en een negende plaats. Kelly van der Heijden startte haar paard Evita Khan in de klasse Z1. Ze behaalde de elfde plaats met 58%.In de klasse ZZ licht behaalde Eveline van de Ven op een haar na 60% en eindigde met een zesde plaats. Annette van Engelland startte haar paard Fiona(voorheen From England) in de klasse B tijdens een springwedstrijd in Helden. Na twee foutloze rondes en 74 stijlpunten eindigde ze met een vijfde prijs.