Afbeelding

Albert Heijn verkocht

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ondernemer en eigenaar van de Rooise Albert Heijn, Ger Koopman, heeft zijn zaak aan de Markt verkocht. Vanaf 2 januari neemt Van Doormalen supermarkten de winkel over. Dat staat de plannen voor een verhuizing naar het De Leijer-terrein niet in de weg. Voor Koopman duurt dat echter te lang.

Maandagavond maakte Koopman het nieuws bekend onder zijn personeel. "Ik heb hen ook verteld dat het mij allemaal te lang duurt. We praten al zes á zeven jaar over het verhuizen van deze winkel. Het is er nog steeds niet door en mocht dat nog gebeuren dan duurt het waarschijnlijk nog eens twee of drie jaar. Ik ben 55, dan kom ik met mijn leeftijd in de knel. Daarom heb ik besloten om de winkel van de hand te doen." De komende maanden gaat Koopman 'terug naar af', zoals hij het zelf noemt. "Ik zal weer een tijdje op de vloer aanwezig zijn in Driel. Dat is wel even lekker. Daarnaast blijf ik mijn winkel in Sint-Oedenrode natuurlijk ook nog runnen. Bedrijfsleider Rob Heijmans gaat de komende tijd in een winkel van Van Doormalen supermarkten aan de slag om kennis te maken met hun manier van werken."

Lees morgen meer in DeMooiRooiKrant of meld je aan voor de gratis editie via mooirooi.nl, dan zie het artikel vanavond al!