Afbeelding

Knoptoren bruist en zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het zal niemand zijn ontgaan dat de Knoptoren volop in gebruik is voor diverse bij dit belangrijke historisch pand passende activiteiten. Dat geldt voor de toren, voor de kerkzaal en voor de directe omgeving. Op deze manier werkt de Stichting tot behoud van de Knoptoren aan haar opdracht.  Meer en meer Rooienaren, Meijerijstedelingen en buitendorpse bezoekers ervaren wat voor prachtig én praktisch erfgoed wij rijk zijn. Kort en goed: de Knoptoren Bruist.

Uiteraard gaat dit niet vanzelf en wordt er door het bestuur, de activiteitencommissie en de beheerder heel wat vrije uurtjes besteed met plezier en ambitie. Natuurlijk geldt ook hier: 'vele handen maken licht werk' en 'hoe meer zielen hoe meer vreugd'….. daarom: ze zoeken extra vrijwilligers voor verschillende regelmatig terugkomende werkzaamheden en klussen.

Heb je interesse om een of enkele keren  per maand enkele uurtjes te helpen, kom dan op woensdagmorgen 9 november om 10.30 uur een kopje koffie drinken in de Knoptoren en bespreek dan waar je je het liefst voor zou inzetten. Denk bijvoorbeeld aan: onkruid- en blad-vrij houden van de kerktuin/kerkhof, begeleiden bij torenopenstelling, hulp bij wervingsacties en kleine reparaties. Aanmelden voor de bijeenkomst van 9 november is niet nodig, maar het liefst hebben ze dat je nu direct even belt met Peter de Koning (0623916912) of Winfried van der Bom (0651470334) en aangeeft dat je komt.