Jip, Vera en Kris gaan samen met Gerard Wollerich de keuken in.
Jip, Vera en Kris gaan samen met Gerard Wollerich de keuken in.

Keukenbazen met Wollerich de keuken in

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Rooise vriendinnen Jip de Vries, Vera Prinssen en Kris Verhagen van groep 7 van basisschool de Kienehoef doen zaterdag mee aan de 'Keukenbazen Battle' in Den-Bosch. Deze wedstrijd vindt plaats in het Koning Willem 1 college.

In de voorronde, waarbij een foto van je gerecht ingestuurd kon worden, zijn de drie meiden uitgekozen om deel te nemen aan de finale. Samen met topkok Gerard Wollerich is een menu samengesteld wat aankomende zaterdag gepresenteerd gaat worden. Aan een professionele jury én aan hun eigen gasten. Locoburgemeester Jeanne Hendriks is één van die gasten.
Woensdag gaan de meiden samen met Gerard de keuken in om te oefenen. Dat is natuurlijk al hartstikke gaaf, maar er moet ook gewerkt worden.
De 'Keukenbazen Battle' wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. Vorig jaar was het al een groot succes. In het totaal doen achttien gemeenten mee aan de battle en natuurlijk hopen de drie Rooise meiden er met de hoofdprijs vandoor te gaan. Nu is het nog even heel hard oefenen en de puntjes op de i zetten, zodat zaterdag heerlijk gesmuld kan worden.