Afbeelding

Toxopeus doneert aan Wensambulance

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen vrijdag 30 september heeft het afscheid van dierenarts Geuko Toxopeus, werkzaam bij Dierenartspraktijk Sint-Oedenrode plaatsgevonden. Het was een lang gekoesterde wens van Geuko om zijn werkzame leven af te sluiten met een symposium voor boeren door boeren. Van wie kun je nu meer opsteken dan van je eigen collega's....

De dag werd gehouden op een zeer toepasselijke locatie, namelijk in de stal tussen de koeien en op de balen hooi bij activiteitenboerderij 't Dommeltje in Boxtel. Dit in het bijzijn van Geuko's echtgenote, kinderen, kleinkinderen, collega's, vrienden en kennissen.

Acht melkveehouders hielden een presentatie over hun bedrijf, hun visie en legden uit waarom hun specifieke bedrijfsvoering zo goed bij hen past. Tussendoor kwam Wens Ambulance Brabant iets vertellen over hun werkzaamheden, want als cadeautip had Geuko de mensen gevraagd een donatie aan Wens Ambulance Brabant. Het was een zeer geslaagde, interessante en leerzame dag met een hoge opkomst die afgesloten werd met een gezellige afscheidsborrel.

De donatiebox, in de vorm van een ambulance waar de enveloppen in gedoneerd waren, werd nadien geopend. Een bedrag om trots op te zijn. Maar liefst € 1600,00! Dankzij het initiatief van Geuko Toxopeus is dit tot stand gekomen. Hier kunnen weer vele wensen van vervuld worden.

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Wens Ambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Kent u iemand die ernstig ziek is of hebt u zelf nog een laatste wens? WensAmbulance Brabant regelt het graag voor u! Zie voor meer informatie: www.wensambulancebrabant.nl