Afbeelding

Popkoor Novelty: 'De Versiertour 2016'

Algemeen

Sint-Oedenrode - Begin november staat Popkoor Novelty op de planken met de nieuwe voorstelling 'De Versiertour 2016'. Een avondvullend programma waarin het koor zich weer van een nieuwe kant laat zien.

In de afgelopen maanden werkte het koor hard aan een nieuw repertoire met de bijbehorende regie. Hiervoor zijn twee regisseurs gezocht die samen met dirigent Peter van Beijnum voor nieuwe inspiratie zorgen.

Bij 'De Versiertour 2016' laat het koor zich van een iets andere kant zien. Muziek en theater worden gemengd waardoor er een sprankelende voorstelling ontstaat. Deze voorstellingen vinden plaats op 4, 5 en 6 november in Theater De Brink in Eerde.

Regisseurs Eva van Rooijen en Marlous Luiten zijn bekend van Femmage Academy en zitten al jarenlang in het theatervak. Onder hun inspirerende leiding heeft Popkoor Novelty in mei 2015 de beker gewonnen voor de beste podiumpresentatie bij het Balk korenfestival 'De Fendert zingt'!

Op 3 november vindt er een speciale avond voor 'collegakoren' plaats. Deze koren kunnen zich aanmelden via de website en worden actief benaderd door Popkoor Novelty. Kaarten zijn te koop voor €12,50 per persoon. Voor kinderen is dit inclusief een bekertje ranja en iets lekkers in de pauze. Via de www.popkoornovelty.nl kunt u uw kaarten reserveren. Kaartn zijn ook direct verkrijgbaar aan de kassa van het theater.