Afbeelding

Een goede start met neurofeedback

Algemeen

Sint-Oedenrode - Last van klachten als concentratieproblemen, slaapproblemen, hoofdpijn of stress? Maak een goede start na de vakantie en begin met neurofeedback bij BMC Okee! In september 2016 geldt een actie: een gratis intake!

Neurofeedback is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode waarbij de hersenactiviteit getraind wordt m.b.v. positieve feedback. Zo zullen klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Het is geschikt voor zowel kinderen (vanaf 5 jaar), volwassenen als ouderen. Het is bewezen effectief bij o.a. ADHD, autisme, slaapproblemen & vermoeidheid, hoofdpijn & migraine, stress & burn-out, aandacht-, concentratie- & geheugenproblemen, leerproblemen en hersenletsel. Neurofeedback is een alternatief voor medicatie bij bijvoorbeeld ADHD. Neurofeedback heeft als voordeel dat het geen bijwerkingen kent. Ook is het pijnloos en zijn de effecten blijvend.                                                                                                                                        

Tarieven & vergoedingen:
Vergoeding vanuit de AANVULLENDE verzekering is mogelijk.

Aangezien BMC Okee is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en koepelorganisatie RBCZ worden de kosten door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Zie het kopje "tarieven & vergoedingen" op de website van BMC Okee: okee@biometrischcentrum.nl.

Bent u benieuwd of neurofeedback u of uw kind kan helpen? Lees gerust mijn website voor meer informatie. Interesse in een gratis intake? Bel of mail gerust. Hierbij wordt een uitgebreide anamnese en hersenmeting gedaan en krijgt u te horen of de klacht(en) van u of uw kind behandelbaar zijn met neurofeedback. Hopelijk tot ziens bij BMC Okee. U kunt mijn praktijk vinden op de hoofdlocatie van Zorgokee, "de Donkershoeve" in Sint-Oedenrode.