Afbeelding

Kampioenen Rhode geven clinic bij De Verbinding

Algemeen

Sint-Oedenrode - De kampioen van Rhode verdienen aanzien bij de Rooise jeugd, want ze dwongen dit seizoen promotie af naar de Tweede Klasse. Veel van die kinderen stonden afgelopen donderdag plots oog in oog met de Helden van de Neul.

Het gaat om de kinderen van Buitenschoolse opvang De Verbinding locatie Rhode. Zij kregen een voetbalclinic/trianing voorgeschoteld op de sportvelden van de voetbalclub. Nikki Pennings van de BSO en tevens lid van Dames 1 van Rhode had contact gezocht met Rhode-1 spelers Teun Latijnhouwers en Martijn van Boerdonk om dit project op te starten.

Vol overgave stortten de kinderen zich in de warming-up en de clinic met een broodje worst als beloning. Die ging er natuurlijk goed in na zo'n uitgebreide voetbaltraining. Na een wedstrijd die ook door de ouders kon worden bekeken was het afgelopen en werden de spelers Martijn van Boerdonk, Teun Latijnhouwers, Pauls Smeets, Paul van Heesch, Roel Smeets, Simon van de Wetering en Kyron Brus met een applaus en een 'high-five' bedankt.