Afbeelding

Ruime overwinningen teams TTV Attaque

Sport

Attaque 1 ontving OTTC uit Oss en won deze wedstrijd met 9-1. Menno van Os en Leon Schepens wonnen hun drie wedstrijden, invaller Henry van Casteren won er twee en verder werd het dubbelspel gewonnen. Het team sluit hiermee de competitie af met de hoge score van 83 punten, 30 punten meer dan nummer twee. Menno van Os verloor slechts één wedstrijd.

Attaque 2 speelde een thuiswedstrijd tegen Smash'73 uit Uden. Er werd met 7-3 gewonnen, Henry van Casteren die zowel met team 1 speelde alsmede team 2 en Leon Huijberts wonnen hun drie wedstrijden, Peter Verhagen won er één. Het team eindigde met 38 punten op de 5e plaats. A.s. vrijdag speelt men een promotie/degradatiewedstrijd en moet het team proberen zich te handhaven in de 3e klasse.

Attaque 3 liet zien dat het terecht kampioen is geworden en versloeg Rotac uit Rossum met 8-2. Cliff van Driel won zijn drie wedstrijden, Bram Marinus en Stefan Kerk wonnen er ieder twee, ook het dubbelspel werd gewonnen. Het team behaalde na 10 wedstrijden 70 punten, 17 punten meer dan nummer twee.