Ieder jaar doen honderden kinderen mee.
Ieder jaar doen honderden kinderen mee.

Vrijwilligers gezocht voor 56e Jeugdvakantieweek

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de jeugdvakantieweek 2015 zijn alweer in volle gang.

Het bestuur is zich bewust van het feit dat de JVW en Rooi Kermis ook dit jaar weer gedeeltelijk samen zullen vallen en hebben daarom besloten om de JVW in week 5 van de zomervakantie te laten vallen en te reizen door de tijd met de tijdmachine. Er zijn veel vrijwilligers nodig voor allerlei facetten binnen de organisatie om ook dit jaar de JVW tot een grandioos succes te maken!

Daarom zijn ze ook weer hard op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om bijvoorbeeld een groepje kinderen te begeleiden tijdens de week die plaats zal vinden van 22 t/m 26 augustus. Dus ben jij 16 jaar of ouder en hebben jij en je vrienden zin om één van deze enthousiaste leiders te zijn? Of ben jij beschikbaar in die week om je als vrijwilliger in te zetten op andere facetten zoals spelbegeleider, lid van het bouwteam of verkeersregelaar voor zelf te kiezen dagdelen? Geef je nu dan snel op bij Eric Markgraaff, tel. 0413 767290 of beter nog: meld je aan via de  website www.jeugdvakantieweek.nl onder de tab: Vrijwilligers. Jullie onmisbare hulp is ook dit jaar weer heel erg welkom! 

Tevens wil het bestuur nogmaals het belang benadrukken van de welwillendheid van de Rooise gemeenschap om bij te dragen tijdens deze week, want zonder jullie hulp is er geen Jeugdvakantieweek. De inschrijving voor de kinderen van groep 5 t/m 8 vindt plaats op donderdag 21 april van 18.30 uur – 19.30 uur in 'De Beurs' te Heuvel 44.