Ook de weidevogelbescherming zoekt vrijwilligers
Ook de weidevogelbescherming zoekt vrijwilligers

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer enkele interessante vacatures.

Het Bewaarde Land, een natuurbelevingsproject voor kinderen uit groep 5/6 van basisscholen, zoekt vrijwilligers. Na aanmelding volgt een driedaagse training. Daarna loop je drie dagen mee als hulpwachter.

Als gastvrouw van Het Bewaarde Land heeft u een centrale rol in het programma en weet u heel veel van kruiden, dieren en planten. Vrouw Fleur vertelt verhalen en maakt soep van de kruiden die de kinderen verzameld hebben. De rol van Vrouw Fleur kan ook door een man vervuld worden. (vacaturenummer 16091)

Als wachter van de natuur ben je in staat een groepje kinderen van groep 5 en 6 "liefde voor de natuur" bij te brengen. (vacaturenummer 10453)

Weidevogelbescherming Schijndel zoekt mensen, die graag in de natuur zijn en willen bijdragen aan de bescherming en het voortbestaan van de weidevogels in Schijndels buitengebied e.o. (vacaturenummer 16079)

Het project 'Maatje voor een Maatje' van Welzijn De Meierij is op zoek naar 2 medewerkers die het matchingsteam in Sint-Oedenrode en Schijndel willen versterken. Het maatjesproject is bedoeld voor mensen, die op zoek zijn naar een gelijkwaardige vriendschap in de eigen omgeving. Dit maatjesproject blijkt enorm in een behoefte te voorzien. Door de enorme toeloop, zien wij ons prettig genoodzaakt om op zoek te gaan naar versterking. Info/aanmelding: Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 5441419 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.