Restaurant Kreta
Restaurant Kreta

Neem je lief mee naar Kreta

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Dan bedoelen we dit keer niet het zonnige eiland in Griekenland. Het heeft echter wel met het land te maken. Met het heerlijke eten wat ze daar bereiden. Restaurant Kreta in Sint-Oedenrode is gespecialiseerd in de voortreffelijke Griekse keuken en omdat het zondag Valentijn is, nodigt het alle stelletjes uit om te komen eten. Hen staat een leuke verrassing te wachten.

Valentijn draait om verrassingen. Of het nu een dame of heer is die je wilt verleiden, of je wilt indruk maken op je huidige vriend of vriendin, het gaat altijd gepaard met een verrassing. Daarom heeft restaurant Kreta wat leuks bedacht.
Restaurant Kreta heeft een echte Griekse kok die precies weet hoe Griekse maaltijden bereid moeten worden. Hij werkt al jaren in Sint-Oedenrode en eerlijk is eerlijk; de mensen komen voor hém terug. Maar ook voor de sfeer. De eetgelegenheid doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Onder andere met Griekse muziek en met een mediterrane aankleding.
Van maandag tot en met vrijdag kun je bij restaurant Kreta onbeperkt eten voor maar € 23,50,- per persoon. Er is altijd keuze uit meer dan veertig gerechten. Natuurlijk ontbreken de Suzuki, Moussaka en Souflaki niet op de kaart. Grote gezelschappen en stelletjes genieten er met regelmaat van de heerlijke gerechten. Ga het zelf ook eens proberen. Bijvoorbeeld tijdens Valentijn!
Restaurant Kreta, Heuvel 6, Sint-Oedenrode, 0413-288691.