Henny Brouwers
Henny Brouwers

Brons Master-titel voor vakfotograaf Henny Brouwers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vakfotograaf Henny Brouwers van Food-Image uit Sint-Oedenrode heeft op zaterdag 7 november de kwalificatie Brons Master behaald.  Deze kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network ( MPN ); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Henny Brouwers is sinds mei 2012 lid van MPN.

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificatie. Deelnemers leggen hun 10 ( Brons ) of 20 ( Zilver en Goud ) beste foto's voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen.

Henny Brouwers heeft zich met zijn bedrijf Food-Image gespecialiseerd in culinaire fotografie. Door zijn jarenlange ervaringen binnen de horeca heeft hij een passie voor eten en drinken, tezamen met zijn passie voor fotografie zorgt dit ervoor dat hij kennis heeft van deze gespecialiseerde tak van fotografie. De vakjury heeft het werk van Henny Brouwers als 'top' beoordeelt ; mooie beelden, waarbij de details goed zijn en de opnames er smakelijk en sfeervol uitzien.

Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.