Afbeelding

Maak kans op toegangskaarten voor het Autotron

Algemeen

Rosmalen - Autotron Rosmalen is in het weekend van 21 en 22 november weer 'the place to be' voor liefhebbers van oldtimers en 'Hot Rods'. Dan wordt daar namelijk weer de jaarlijkse Internationale Oldtimerbeurs Automobielen en Hotrodshow gehouden. De Hot Rods zijn ongetwijfeld de meest in het oog springende oldtimers op de beurs. Gespoten in vaak felle kleuren vallen deze auto's extra op. De extra PK's onder de motorkap maken de Hot Rods nog specialer. De auto's produceren flink wat decibellen en behalen snelheden die je niet verwacht. Vaak komt de vlam dan ook bijna letterlijk uit de pijp.

Genieten
Maar ook voor liefhebbers van 'gewone' oldtimers is er tijdens deze beurs veel te genieten. Op de eursvloer vindt u duizenden originele onderdelen, documentatie, accessoires, miniaturen, gereedschappen en onderhoudsartikelen. Deze zijn voor een redelijk prijs te koop en advies krijgt u er meestal gratis bij. Mocht u zelf ook troste bezitter van een oldtimer willen worden, dat kan! Er staan tientallen fraaie modellen te koop op de beurs.

Prijsvraag
Voor de lezers van DeMooiRooiKrant liggen er weer vijf keer twee toegangskaartjes te wachten. Wie kan vertellen uit welke bouwjaren de meeste Hot Rods komen, dingt mee naar de kaartjes. Weet u het? Stuur dan een mailtje met het juiste antwoord naar redactie@demooirooikrant.nl.

Openingstijden en informatie
De Internationale Oldtimerbeurs is een uitje voor het hele gezin. De beurs vindt plaats op 21 en 22 november 2015 in Autotron Rosmalen en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.