De modellen lieten de nieuwste creaties zien
De modellen lieten de nieuwste creaties zien

Samen voor 'Haar': diner en modeshow in één

Algemeen

Sint-Oedenrode – Rond 18.00 uur op donderdagavond druppelden de gasten voor het benefietdiner Samen voor 'Haar' Brownies & Downies binnen. De laatste weken hebben verschillende ondernemers samen met hun klanten geld ingezameld voor de Haarstichting. De 'finale' bestond uit heerlijk eten en hedendaagse mode.

Marion Verkampen van You! Fashion fot Women and more… trapte af met een kleine toespraak en nog voor de pompoensoep ingegoten werd, flaneerden de eerste modellen zich al tussen de tafeltjes door. Voornamelijk vrouwenhanden schoten richting de kleding om te voelen met wat voor stofje ze te maken hadden. Het lunchcafé bleek een prima ruimte te zijn voor deze dinershow. Voor ieder gerecht lieten de modellen zich zien, iedere keer gehuld in nieuwe combinaties. Het toetje werd verorberd bij You! Fashion for Women and more… Dat gaf een bijzondere sfeer.
De initiatiefnemers voor deze avond waren You! Fashion for Women, Pruik bij u thuis, Brownies & Downies, Termeer schoenen, Queens hairfashion en Verhoeven reclame geld. Maandag wordt bekend gemaakt hoeveel geld ze hebben ingezameld voor de Haarstichting. Die stichting werkt nauw samen met de Voedselbank om voor vrouwen die het niet kunnen betalen een haarwerk/pruik te bekostigen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding