De band You and Me
De band You and Me

Boskant Kermis: ouderwets gezellig

Algemeen

Boskant - Boskant maakt zich weer op voor Boskant Kermis, zoals altijd de laatste, maar ook de gezelligste kermis in de regio van het seizoen.

Net als ieder jaar heeft De Vriendschap in samenwerking met de Lepkes wederom een mooi programma in elkaar gezet voor een gezellige dag of avond uit! De aftrap zal gedaan worden aanstaande zaterdag 17 oktober vanaf 20.30 uur door coverband You and Me. Deze band met zangeres Esther van Heeswijk en zanger Paul de Corte (eigenaar van De Vriendschap), staat al jaren garant voor een succesvolle avond! Veel van onze oudere jeugdigen zullen ze nog kennen van hun uitgaanstijd bij 'van Kaathoven', oftewel dancing Amicitia. Inmiddels is de samenstelling en repertoire van You and Me wel wat veranderd, de kwaliteit des te minder! Van echte classics tot Nederlandstalig, van Rock tot dance classics en van gezellige meezingers tot de nieuwste hits van deze tijd, You and Me weet ze met volle overtuiging over te brengen! Zin in een ouderwets gezellig avondje uit? Zorg dat je erbij bent!

Het programma voor zondag 18 oktober is gewijzigd. Doordat er te weinig aanmeldingen zijn voor koppelkoers fietsen, heeft de organisatie besloten dit onderdeel tijdens Boskant Kermis te schrappen van het programma. Op zondag middag zal DJ Maikel zorgen voor gezellige matinee muziek in het café van De Vriendschap. Vanaf 17.30 zal het de beurt weer zijn aan You and Me. Uiteraard zullen ze zich weer van hun beste kant laten zien met muziek van de jaren 70 tot de hedendaagse top 40.
Maandag 19 oktober vanaf 19.00 uur zal Paul de Corte vanachter de bar als DJ de nodige muziek uit de speakers laten klinken. Gezellige meezingers zullen de revue passeren, en zoals elk jaar zullen ook de liefhebbers van foute karaoke hun hart op kunnen halen! Dus voor een ieder die behoefte heeft aan gezelligheid en een goed stuk muziek? Boskant Kermis, the place to be! De entree zal elke dag gratis zijn!