Leon de Beer
Leon de Beer

Echte Udenaar begint met DeMooiUdenKrant

Algemeen

Sint-Oedenrode - Leon de Beer is een echte Udenaar. In de historische boeken van het dorp kun je zijn naam terugvinden. Zijn vader was namelijk een bekende vishandelaar die roepend Uden doorkruiste om zijn vis aan de man te brengen. Later bestierden de ouders van Leon ook nog twee cafetaria's. Vraag in Uden naar De Beer en er gaan direct belletjes rinkelen. Het geschiedenisboek krijgt een nieuw hoofdstuk. Leon gaat namelijk beginnen met DeMooiUdenKrant en bijbehorende website MooiUden.nl.

Leon is getrouwd met Gozewien. Samen hebben ze twee kinderen. Een dochter van 22 (Latriche) en een zoon van 16 (Bradley). De hobby's van Leon liggen in het verenigingsleven. Leon is teamleider van voetbalclub UDI'19 en al jaren verbonden aan carnavalsvereniging De Knoerissen. Jaren zat hij in de Raad van Elf en dit jaar is de Udenaar regisseur van 'Op volle Knoeren.'

Jarenlang is Leon werkzaam geweest in de krantenwereld. Hij heeft er veel ervaring in opgedaan en die wil hij benutten als hij in november voor het eerst uitkomt met DeMooiUdenKrant. Waarschijnlijk op…….11 november, zoals een echte carnavalsvierder betaamd.  

DeMooiUdenKrant wordt de vierde Mooi-krant in twee maanden tijd. De regio verwelkomde onlangs nog DeMooiSonenBreugelKrant, DeMooiOirschotKrant en DeMooiVeghelKrant.