Binnenkort is het weer het Dag van het Varken
Binnenkort is het weer het Dag van het Varken

Scouting Rooi gast bij Weekend van het Varken

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2015 is het weer zover: het Weekend van het Varken! Bij familie van den Berkmortel en Puur Brabant kun je varkens kijken én vragen stellen over de varkenshouderij. Bovendien organiseren ze allerlei leuke, actieve en educatieve activiteiten. Kortom een uitje voor het hele gezin! En de toegang is gratis.

Het hele weekend is boerderijwinkel "Ons Thuis" van Puur Brabant geopend. Bij Puur Brabant weet je precies wat je eet: 'ons' vlees van eigen boerderij. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan puur vers vlees en vers bereide vleesgerechten. Tijdens het Weekend van het Varken hebben zij een speciale aanbieding. Loop gerust eens binnen.

Scouting Rooi
Scouting Rooi is deze editie te gast. Aan de Houtsestraat 26 te Sint-Oedenrode worden allerlei scouting activiteiten opgebouwd. Durf jij het aan om de hindernissen van de scouting te bedwingen? Een enthousiaste groep vrijwilligers is al druk in de weer om de attracties op te bouwen.

Wil jij weten hoe een modern varkensbedrijf eruitziet? Of heb je vragen over varkens? Wat eten onze varkens? Hoe leven ze? Of wil je lekker biggen knuffelen, klimmen en klauteren? Er is voor iedereen wat te zien en te beleven! En natuurlijk wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

De openingstijden zijn: Zaterdag 12 en zondag 13 september van 10.00 – 18.00 uur. Locatie: Familie van den Berkmortel en Puur Brabant, Houtsestraat 17 en 26. www.puurbrabant.nl en www.berkmortel.eu. https://www.facebook.com/puurbrabant