Het was heerlijk weer tijdens de recreatiedag
Het was heerlijk weer tijdens de recreatiedag

Feestweekend Dioscuri en Ouder-Kind turnen

Sport

Sint-Oedenrode - Dioscuri bestaat dit jaar 30 jaar, en uiteraard hebben ze dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Afgelopen weekend is dit dan ook met alle leden gevierd.

Alle recreatiegroepen zijn naar Liempde geweest om daar een geweldige dag vol spelletjes, dans, creativiteit en plezier te beleven. Het was een fantastisch mooi weekend met schitterend weer. Het hele weekend stond in het teken van 'leger'. Zo gingen de kinderen als een speer over de stormbaan, werd er flink gebouwd en geknutseld, beroofden ze voorwerpen uit elkaars gebied, werden er veel kracht- en lenigheidoefeningen gedaan, gingen ze met natte sponzen onder het legernet door, en werd er veel samengewerkt! Tijdens 'minute tot win it', wisten de kinderen binnen een minuut diverse opdrachten creatief te voltooien. Bovenal is er flink met water gespeeld en is er enorm veel plezier gemaakt. Na liters ranja, broodjes knakworsten en veel snoepjes gingen de kinderen met vrolijke en uitgeputte gezichtjes aan het eind van de dag naar huis.
Op zondag 12 juli vond tevens het ouder-kind turnen plaats voor de wedstrijdgroep plaats. Het was gezellig, inspannend en zo nu en dan hilarisch. Zoals een van de ouders het uitdrukte: "Ik heb heel veel talent doorgegeven en weinig zelf gehouden!"
Al met al een spetterende en hele leuke afsluiting van het seizoen van Dioscuri! Allemaal heel fijne vakantie en tot ziens in het nieuwe turnseizoen 2015-2016!