De organisatie van het Solex evenement.
De organisatie van het Solex evenement.

Solexrace in de startblokken

Algemeen

Afgelopen maandag is de organisatie begonnen met het opbouwen en uitzetten van het Solexparcours rondom café d'n Toel. Het heeft een week nodig om het parcours wedstrijd klaar te maken.

Het hoge gras en onkruid wordt gemaaid, bochten worden veilig gemaakt door het plaatsen van hooibuffers en last but not least, de dranghekken worden uitgezet. Daarna hebben de solexcoureurs het voor het zeggen. Naast de solexrace is er op zondagmiddag volop activiteit rondom café d'n Toel. Voor de kinderen is er een luchtkussen. De echte topattractie op zondagmiddag is de buikschuifbaan. Neem een flinke aanloop en wie weet haal jij het snelste het einde. Deze buikschuifbaan kan door twee personen tegelijk gebruikt worden, is geschikt voor jong en oud en super leuk. De buikschuifbaan is achttien meter lang en drie meter breed. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van live muziek, hopelijk mooi weer en natuurlijk hoopt de organisatie op een spannende en sportieve wedstrijd. Enkele solex teams met leuke passende namen: Nondeju wè lupt dè ding, Spaak 11, De Snelle Slak en Solexteam Plankgastuh. Gegarandeerd Solexspektakel.

Programma Solex Race Olland 11 en 12 juli:
Zaterdag 11 juli: Verplichte Technische Keuring vanaf 14.00 uur t/m 21.00 uur. bij Cafe d'n Toel

Zondag 12 juli: Parcours verkennen vanaf 11.00 uur. Opstellen start en nacontrole vanaf 12.00 uur, start 13.00 uur, einde 19.00 uur. Prijsuitreiking vanaf 20.00 uur in café d'n Toel. Daarna een spetterende afsluiting en optreden van onze lokale helden
DJ Rob en DJ Leon The Weekend Blasterz.