Clubkampioenen van Argo
Clubkampioenen van Argo

Clubkampioenschappen Argo

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag zijn de Clubkampioenschappen gehouden. 50 Zwemmers en zwemsters hebben aan deze wedstrijd deelgenomen waarbij iedereen 3 afstanden heeft gezwommen.

Nadat alle afstanden gezwommen waren, werden de medailles voor de verschillende leeftijdscategorieën uitgereikt. De volgende zwemmers en zwemsters mogen zich clubkampioen noemen in hun categorie: Luuk Janssen, Naomi van der Post, Martijn Bogers, Pascalle van Dis, Luc van den Bosch, Anke Verstappen, Leonie Habraken, Niels Rooyakkers, Sanne Peters, Luc van Eijndhoven, Janne Santegoeds, Luuk Santegoeds, Dana Janssen, Pascal van Bakel, Marijke van der Heijden.

De zwemmers en zwemsters die geen plaatsje op het podium wisten te bemachtigen ontvingen een fraaie herinneringsmedaille. Iedereen ging dus met een medaille naar huis. Dana en Roel Janssen hebben afgelopen zaterdag in Scheerwolde deelgenomen aan een open water wedstrijd. Dana op de 1500m schoolslag die ze aflegde in 30.01.98 en Roel op de 1500m vrije slag die hij aflegde in 25.12.11. Beide tijden zijn goed voor een Clubrecord.

Komend weekend
Komend weekend staan er twee open water wedstrijden op het programma op zaterdag de 22e Osse Maasrace in Lithoijen en op zondag de Open Water Zwemwedstrijd in Sluis.