De KBO houdt jaarlijks zomerevenementen.
De KBO houdt jaarlijks zomerevenementen.

Zomeractiviteiten voor Senioren 50+

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wanneer anderen op vakantie zijn of de camping zitten, kunt u dicht bij huis er toch helemaal uit zijn. Voor iedereen is er met de Zomeractiviteiten wat moois te beleven, doe dus ook mee! De activiteiten zijn ontspannend en gezellig. Tegelijkertijd is het boeiend want je steekt er zeker ook iets van op. Van 17 juli tot 20 augustus zijn er evenementen op vele gezellige binnen- en buitenlocaties. Er zijn weer 11 zeer gevarieerde Zomeractiviteiten.

Vrijdagavond 17 juli. De Spetterende Openingsavond…. Met muziek uit de jaren '60 en '70 door de artiesten '2 To celebrate'. Een echte muzikale top-avond.
Maandag 20 juli. Avontuurlijk wandelen met GPS, het zgn "Geocachen"
Maandag 27 en donderdag 30 juli. Veilig Verkeer Ne­derland en Rooi bieden een unieke training aan om verkeersregels (theorie) en praktijk (oefenroute) te verbeteren.
Zaterdag 1 augustus. Diner concertant – Klassiek met een glimlach. Licht klassieke muziek met professionele solisten, Annelieke Bouwers en Peter Lusse, met als pianist Frans van Tuijl. Alles in combinatie met een sfeervol 4-gangen diner in een prachtig ingerichte Atrium van de Deken v Erp straat.
Dinsdag 4 augustus. Workshop Jin Shin Jyutsu® , – Het wonder van onze handen -. Eenvoudig praktische oefeningen om je energie en je gezondheid te stimuleren. Of om helemaal tot rust te kunnen komen.
Donderdag 6 augustus. Met de eigen auto achteruit inparkeren en ervaren wat een 'dode hoek' is.   
Maandagmiddag 10 augustus. Film: Into the Wild. Overleven in de wildernis van Alaska.
Dinsdag 11 augustus. 'Creatief koken' met het maken heerlijke zomersalades.
Donderdag 13 augustus. Informatie over valpreventie en valreductie en in balans blijven.  Het vallen neemt toe met het vorderen van de leeftijd, je kan er thuis makkelijk iets aan doen.
Dinsdag 18 augustus. Verrassende beeldenroute in Schijndel. Naar keuze om te wandelen of te fietsen.
Donderdag 20 augustus. Brunch gezellig mee in de open lucht, zoals vorige jaar met wel 100 mensen, in het Henkenshage Park. Nu met een sfeervol live-zangoptreden van de Rooise zusjes 'CENS'.

Zie voor alle informatie over het programma het Zomerboekje met het Inschrijfformulier, dat in Mariendael en in Odendael ligt om mee te kunnen doen. Wees op tijd met het Inschrijfformulier in te leveren, uiterlijk vrijdag 3 juli. via de adressen op het formulier.  U kunt zich ook digitaal via de website opgeven.  Zie ook de website: www.kborooi.nl/zomeractiviteiten. voor alle informatie.  Let op! Aan sommige Zomeractiviteiten kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen. Hoe eerder u zich aanmeldt hoe meer kans. Hier vindt u ook het Inschrijfformulier. Doe dit met het Inschrijfformulier*) dat u vindt in  dit Zomeractiviteitenboekje of via onze website: www.kborooi.nl/zomeractiviteiten.   

*) bij de Openingsactiviteit 17 juli om 19.30 uur in de grote zaal van Odendael, kunt u zich ook aan de zaal opgeven; via het Inschrijfformulier bent u echter altijd verzekerd van binnenkomst.

Alle Rooise 50-plussers kunnen meedoen. De Zomeractiviteiten zijn van de KBO's,  Sint- Oedenrode, Boskant, Nijnsel, Olland en Welzijn de Meierij. Je hoeft in de zomer geen KBO-lid te zijn.  Doe mee en geniet met vele anderen van dit mooie Zomerprogramma! Senioren 50+ Veel plezier van de zomer!