3JS
3JS

3JS treden op in de Gouden Leeuw

Algemeen

Sint-Oedenrode - Grand café de Gouden Leeuw uit Sint-Oedenrode krijgt op 21 augustus drie beroemde gasten over de vloer. 3JS komen op die dag een concert geven. Het exclusieve concert zal voor maximaal 300 mensen gegeven worden. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De Gouden Leeuw verkoopt 150 pakketjes met drie Swinckels biertjes met bijpassend glas, de nieuwste CD 'Dichter bij de horizon' en twee toegangskaarten. Dat alles voor een bedrag van 59,50 euro. De ideale kans om een intiem concert van 3JS mee te maken.

3JS uit Volendam is een Nederpop-trio dat al vele jaren geroemd wordt om tekst en compositie. Begin 2013 maakten zanger Jan Dulles (39) en gitarist Jaap Kwakman (37) na het plotselinge vertrek van Jaap de Witte een doorstart met Jan de Witte (26), zoon van Jaap. Sinds 2007 groeide de groep uit tot één van de best verkopende acts van Nederland die moeiteloos grote festivals, twee keer een uitverkochte HMH en zelfs stadions bespeelde. Vooral ook de intieme podia van de Nederlandse theaters worden bijna ieder jaar aangedaan en hier voelen de 3JS.