De eerste ladies night bij café de Dorpsherberg
De eerste ladies night bij café de Dorpsherberg

Eerste Ladies Night in de Dorpsherberg belooft veel goeds

Algemeen

Olland - Verschillende ondernemers toonden afgelopen vrijdagavond in de Dorpsherberg in Olland producten en diensten tijdens een heuse Ladies Night. Een minibeurs voor vrouwen uit de omgeving.

"Dit is de eerste keer dat we dit organiseren", vertelt Barry Hubers van café de Dorpsherberg. "Er zijn niet alleen producten, maar er is bijvoorbeeld ook een kapster die hier demonstreert." Zo'n 18 standhouders hadden zich aangemeld voor de avond, maar vanwege ziekte konden er vier niet komen. ''Dat is jammer, maar met deze opkomst zijn we ook heel erg blij, zeker voor een eerste keer", legt Barry uit.

Tussen 20:00 en 22:00 uur konden bezoekers terecht in het café. Daar werden zij ontvangen met een hapje en een drankje, om vervolgens een gezellig rondje langs alle stands te doen. Mede door de gratis entree stroomde de zaal langzaam vol en werd er volop rondgekeken en gekocht. De zaal was mooi aangekleed en de exploitanten hadden allemaal de ruimte om hun waar mooi te presenteren. ''Het is de bedoeling dat we dit in het najaar nogmaals organiseren, en zo twee keer per jaar een echte vrouwenavond te hebben'', vervolgt de eigenaar van het café. ''We willen natuurlijk steeds meer groeien en meer publiek trekken. Dit evenement organiseren we samen met stijlconsulente Marina Welvaarts. Zij weet natuurlijk van alles over vrouwelijke producten. We hebben ook redelijk wat ruimte om te groeien natuurlijk, met de grote binnenplaats hier die we nog vol zouden kunnen maken met tenten of iets dergelijks.'' Ook de bezoekers waren erg te spreken over het idee en keken dan ook met plezier naar de tweede editie in het najaar uit. Zeker als het idee groter kan worden, belooft dit een succesvol concept te zijn voor de toekomst.