Afbeelding

Argo Sprintkampioenschappen

Roois nieuws
Afgelopen zaterdag zijn de Argo Sprintkampioenschappen gehouden in zwembad ‘De Neul’. 50 Zwemmers en zwemsters hebben aan deze wedstrijd deelgenomen waarbij iedereen 3 of 4 afstanden heeft gezwommen.

Nadat alle afstanden gezwommen waren, werden de medailles voor de verschillende leeftijdscategorieën uitgereikt. De volgende zwemmers en zwemsters mogen zich Sprintkampioen noemen in hun categorie: Luuk Janssen, Noa der Kinderen, Stef van Erp, Pascalle van Dis, Iwan der Kinderen, Yvon Lenting, Leonie Habraken, Niels Rooyakkers, Sanne Peters, Bram Rooyakkers, Janne Santegoeds, Luuk Santegoeds, Dana Janssen, Jannus van Dinther en Roxanne Linders.

De zwemmers en zwemsters die geen plaatsje op het podium wisten te bemachtigen ontvingen een fraaie herinneringsmedaille. Iedereen ging dus met een medaille naar huis.

Limietwedstrijd
Afgelopen zondag hebben 6 zwemmers deelgenomen aan de Limietwedstrijd in zwembad ‘Den Ekkerman’ in Veldhoven om zo nog te proberen een limiet te bemachtigen voor de Brabantse Winterkampioenschappen of de Nederlandse Jeugd en Junioren Kampioenschappen. Naast 5 limieten voor de Brabantse Winterkampioenschappen en 2 limieten voor de Nederlandse Jeugd en Junioren Kampioenschappen zijn er twee clubrecords gezwommen: Pascal van Bakel op de 50m schoolslag in 0.31.23 en Luc van Eijndhoven op de 200m wisselslag in 2.41.18.

Uitslag waterpolo
PSV - Heren 2 10-5